Aakirkeby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. december 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 2. december 2022

DR1

06:30  

Julehjertets hemmelighed (1:24)
Julehjertets hemmelighed (1:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. Det er 1. december og den fattige 12-årige Karen skal til jobsamtale på herregården Lindestrupgaard. Men Karen får ikke ansættelse som stuepige og skal derfor sendes væk fra sin familie og ud på nabogården. Karens ven, nissen Rumle, har dog en særlig plan. Med Rumles hjælp overbeviser Karen herregårdsfruen Rigmor, om at ansætte hende alligevel. Den skumle Lars Ravn dukker samtidigt op på herregården og lokker Karen til sig med en særlig nisseremse, som kun børn burde kende. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Flere juridiske professorer vurderer, at Danmark er i strid med EU-lovgivning, når kontanthjælpsmodtagere trækkes i ydelse på grund af grænsehandel.

07:15  

Krigens døgn: Hvor mange soldater har mistet livet i krigen?
Krigens døgn: Hvor mange soldater har mistet livet i krigen? Bilkøerne på vej ud af den befriede by Kherson vokser, mens russernes missiler regner ned over den nye frontlinje-by. Samtidig er det lykkedes ukrainerne at komme over på den anden side af Dnipro-floden og indlede en strategisk vigtig operation på russernes side. Imens stiger tabstallene på både russisk og ukrainsk side, men hvor mange soldater har egentlig mistet livet i krigen? Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:45  

FodboldlistenTV: Hvem er fremtidens stjerner ved VM?
FodboldlistenTV: Hvem er fremtidens stjerner ved VM? VM-underholdning i verdensklasse. I 'FodboldlistenTV' er passionen brasiliansk, grundigheden er tysk og storhedsvanviddet er amerikansk. Tobias og Francis laver en top 5 over de talenter, der har størst sandsynlighed for at få et internationalt gennembrud ved VM.

08:00  

Aftenshowet
Aftenshowet Da Jonas Vingegaard vandt Tour de France rettede hele verden blikket mod den unge thybo, som blev hyldet af hele Danmark som en national helt. Men i stedet for at ride videre på sejrsbølgen gik Jonas Vingegaard i hi. Hvorfor og hvordan livet har været siden, det løfter Jonas Vingegaard og hans kæreste Trine Maria Hansen for. Vært: Nola Grace Gaardmand DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:20  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Alzheimerforeningen Fuglene synger Depression - så bør man søge hjælp

08:30  

Anne og Anders i USA - Montana
Anne og Anders i USA - Montana Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Bitterroot-dalen i Montana for at besøge den 64-årige tidligere politimand, Hans Peter Elmer og hans amerikanske kone Karen, der bor på "Kicking Ass Ranch" med udsigt til Rocky Mountains. Der er lagt op til ægte cowboy-stemning, et besøg hos Amish-folket og ikke mindst en køretur til et indianerreservat. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen Sendt første gang 23.07.2016

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Efter syv års omfattende dokumentationsarbejde og samtaler med børn og unge fra hele landet - stiller Grønlands børnetalsmand nu for første gang op til interview på Dansk TV. I aften fortæller Aviaja Egede Lynge, hvorfor det aldrig er lykkedes at vende volds- og overgrebsstatistikkerne i landet. Nøglen til at løse problemerne ligger i forståelsen af livet, som det leves i de små byer landet over. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Viden og vilje (3:4) - Sofaen dræber
Viden og vilje (3:4) - Sofaen dræber Norsk populærvidenskabelig serie fra 2017. (Org. titel: Viten og vilje) Han er 18 år og bruger al sin fritid siddende i sofaen. For Vebjørn kan det betyde en ødelagt fremtid, i værste fald kan det koste ham livet, for at sidde stille er en af de største udfordringer for sundheden. Hvorfor er det så vanskeligt at gøre noget ved det?

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til!

05:55  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:15  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (2:24)
Sebastians Jul (2:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag er Sebastian på jagt efter æg i hønsehuset, så han kan lave lækre æbleskiver til ham og musen. Herkules skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (2:24)
Ramajetternes Jul (2:24) Katastrofe! Julemandens computer er blevet stjålet i lufthavnen og uden den, ved julemanden ikke, hvor alverdens børn bor, og hvad de ønsker sig i julegave. Julen er i fare!

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:35  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

07:55  

Paddington
Paddington

08:10  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (10)
Vidundervovsen Vaffel (10)

08:30  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:30  

Arkitektens hjem - Sverige II (6:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (6:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Arkitekten Johnny Andersson er naturens bedste ven. Han har bygget sit hus på en ås uden for byen Strängnäs. Her har indlandsisen aflejret kampesten for ti tusinde år siden, og huset er kilet ind mellem dem. Det summer og kvidrer under Anderssons hus, for han har bygget det på søjler, af massivt grantræ. Rundt om hushjørnet blomstrer hans køkkenhave af farvestrålende grøntsager og nyttetræer fra valnød til fersken og morbær.

10:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (9:25)
Antikkrejlerne XXIII (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (10:25)
Antikkrejlerne XXIII (10:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:00  

Ka' De li' østers? (5:6)
Ka' De li' østers? (5:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvordan er Brydesen havnet i sin egen dybfryser? Er det alligevel ham, der har myrdet Ellinor Holm, så der har været to mordere på spil? Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:00  

Smuglerne (5:6)
Smuglerne (5:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

09:30  

Ka' De li' østers? (6:6)
Ka' De li' østers? (6:6) Dansk krimiserie fra 1967. Fru Frederiksen er på den og kan ikke undslå sig, da Munk og Gormsen beder om at kigge i hendes taske. En mystisk mr. Pearlman dukker op, og politifolkene besøger et endnu mere mystisk laboratorium. Mordgåden nærmer sig sin afslutning. Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:40  

Smuglerne (6:6)
Smuglerne (6:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970 . Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

10:25  

Hagekors og Røde Faner (2:2)
Hagekors og Røde Faner (2:2) Harald Bergstedt er manden bag elskede sange som "Solen er så rød, mor" og "Jeg ved en lærkerede". Han er en god Socialdemokrat, men under Anden Verdenskrig udvikler han sig til at blive overbevist nazist. Hans Kirk, der har skrevet den mest læste danske roman, "Fiskerne", er til gengæld fuldblods kommunist, og mens Bergstedt agiterer for Hitlers Tyskland, bliver Kirk interneret i Horserødlejren. Efter krigen mødes de to i Forfatterforeningens Æresret. Nu skal der renses ud. Tilrettelæggelse af Jakob Thygesen og Christina Ramsø Thomsen.

11:05  

Med Gud mod Darwin (1:2)
Med Gud mod Darwin (1:2) For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. Siden har religiøse kræfter over hele verden - også i Danmark og Norden - viet deres liv til at bekæmpe Darwin og hans livsværk. Dokumentaren fortæller Darwins historie, og hvordan danskerne tog imod hans tanker. Den skildrer også danske og udenlandske religiøse fundamentalisters kamp mod videnskaben fra starten af århundredet til i dag. Tilrettelæggelse af Søs Hoffman. Sendt første gang 01.02.2009

11:45  

Ingeniørkunstens katastrofer - MS Herald og Costa Concordia
Ingeniørkunstens katastrofer - MS Herald og Costa Concordia Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget smukke og mystiske kamæleon. På sin jagt støder han på et kæmpestort tusindben med en helt særlig overlevelsesteknik. Han finder også en lille skildpadde og smager på naturens egen snack i form af en levende termit.

09:35  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flagermusen ikke kan se? Ta´ med Lille Nørd på flagermusjagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor flagermusen sover med hovedet nedad.

11:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:40  

Skæg med bogstaver - R
Skæg med bogstaver - R Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet R, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han ris på si

11:55  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (14)
Bonderøven 2010 (14) Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven

12:15  

Bonderøven 2010 (13)
Bonderøven 2010 (13) Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 07.11.10

12:45  

Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8)
Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8) Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen.

13:45  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

14:30  

Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven
Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven Hvem er det, der insisterer på at kalde sin have en park, og som hader havearbejde men alligevel har købt en 10.000 kvadratmeter stor sommerhusgrund? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et sommerhus i Vejby i Nordsjælland. Vært: Anna Lin

DR2

12:30  

Ingeniørkunstens katastrofer - Togulykkerne ved Clapham Junction og Ankara
Ingeniørkunstens katastrofer - Togulykkerne ved Clapham Junction og Ankara Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

13:15  

Vidunderlige græske øer (1:6)
Vidunderlige græske øer (1:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Kreta er den største af de græske øer. Folk flokkes til de hvide strande og mange historiske steder. Men den populære ø er mere end det, man ser på overfladen. For at finde det rigtige Kreta skal man ind i landet. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt på øen - fra barske områder med storslåede bjerge til Samaria-kløften, der er Europas længste og dybeste kløft - og ikke mindst til det mytisk palads i Knossos.

13:35  

Vidunderlige græske øer (2:6)
Vidunderlige græske øer (2:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Det siges, at Korfu er den mindst græske af de græske øer. Når man sejler ind til øen, mødes man af et imponerende syn. Bygningerne er smukke og meget imposante. Og de ser ret italienske ud. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt på øen - fra dens mange kryddeributikker og signaturet Pastitsada til øens fire millioner oliventræer og den forladte landsby Peritheia, som er en tidslomme fra det 14. århundrede.

14:00  

Exit Nordpolen (2:3)
Exit Nordpolen (2:3) Norsk rejseserie fra 2020. At krydse Ishavet på ski byder på store udfordringer for Børge Ousland og Mike Horn.

14:40  

Exit Nordpolen (3:3)
Exit Nordpolen (3:3) Norsk rejseserie fra 2020. Børge Ousland og Mike Horn er ved at nå målet for Nordpolsekspeditionen, da der åbner sig våger i isen.

TVR

12:20  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:40  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

12:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal stenalder-drengene fra The Flintestens køre imod de tre swag rødder fra Bling Bling Bilen. Der bliver fuld smæk på, når turen går ned ad Striben, op og ned ad Specialbanen i Rundetårn og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:40  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:20  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

14:50  

Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6)
Sprinter Galore III - Sundhedsplejersken (6) Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.

DR1

15:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Ghana - Uruguay
FIFA VM 2022: Før kampen Ghana - Uruguay VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:00  

FIFA VM 2022: Ghana - Uruguay, direkte
FIFA VM 2022: Ghana - Uruguay, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:55  

FIFA VM 2022: Ghana - Uruguay, direkte
FIFA VM 2022: Ghana - Uruguay, direkte

17:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Ghana - Uruguay
FIFA VM 2022: Efter kampen Ghana - Uruguay VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

15:20  

Klostrets mørke hemmeligheder (2:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (2:4) Moder Theresa er umiddelbart en succes på Sostrup, men under overfladen bliver nonnerne, ifølge tidligere søstre, holdt i et psykologisk jerngreb, og i 1993 dør en ældre dement nonne i klostergården.

15:50  

FIFA VM 2022: Før kampen Sydkorea - Portugal
FIFA VM 2022: Før kampen Sydkorea - Portugal VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:00  

FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, direkte
FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, pause
FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, pause Portugal og Sydkorea slutter VMs gruppe H af med et interessant opgør mellem Asien og Europa. Sydkorea er faste deltagere ved VM, men som regel er gruppespillet endestationen for de godt fightende sydkoreanere. I dag skal de op imod Portugal, som med Cristiano Ronaldo i spidsen endnu en gang jagter VM-succes. Men det bliver ikke nemt mod Sydkorea, der trænes af portugiseren Paolo Bento, som vil have et indgående kendskab til styker og svagheder på sit hjemlands hold. Kommentatorer: Henrik Liniger og Martin Jørgensen

17:00  

FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, direkte
FIFA VM 2022: Sydkorea - Portugal, direkte

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder den højtflyvende Skye + Vovserne går efter guldet

16:50  

Albi (2)
Albi (2)

16:56  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative juledekorationer. Onkel Reje passer Julemandens usynlige skildpadde, mens Julemanden er i Polen, og så skal han skal slå verdensrekorden i at spise chokoladejulekalendre. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (2:24 )
Nissernes Ø (2:24 ) Der er brug for Nissebanden på Nissernes Ø, og derfor må Lunte ud at flyve - med ekspres-pelikanen Mette Wuns. Når hun skal bruge en affyringsrampe, så er vor gamle ven Fiffig-Jørgensen ikke så dum endda. Julemanden har det ikke så godt, fordi isdiamanten er forsvundet. Fornøje-Frederik har det til gengæld ganske fornøjeligt. Men det er jo også hans speciale. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:25  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Julebrevet
Julebrevet En rørende fortælling om venskab og julens magi. Henry glæder sig sådan til jul og ønsker det samme for andre, så han begiver sig ud for at sprede julestemning ved at hænge julepynt op i sit kvarter. Men da han besøger den ældre frøken Broom med en sækfuld julekugler, der skal lyse hendes hjem op, vil hun intet have at gøre med julen og genner ham væk. Kan Henry hjælp frøken Broom med at opdage julens magi og sætte lidt kulør på hendes grå og triste verden?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov

19:30  

Julehjertets hemmelighed (2:24)
Julehjertets hemmelighed (2:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. Det er Karens 13-års fødselsdag og hun træder nu ind i de voksnes rækker og kan ikke længere se sin nisseven Rumle. Herregårdsdatteren Marie Louise ankommer fra storbyen, fyldt med moderne ideer. Men hendes far Erik har andre planer og vil have hun skal mødes med nabogårdens Aage af Jungshoved for at tale om ægteskab. Den skumle Lars Ravn er måske ikke så skummel alligevel. Han tilbyder at hjælpe Karen med at kunne se Rumle igen, ved hjælp af et julehjertesmykke. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Versus (5)
Versus (5) Curling med gokarts, Klodsmajor med hovedet nedad og fodbold med fjernstyrede biler. Det er ikke hverdagskost for de fleste, men alligevel netop hvad nogle af aftenens duellanter skal dyste i. I programmet er det blandt andet racerkører Noah Watt, Oda Omvendt fra Ramasjang og tre fodboldspillere fra FC Nordsjælland, der skal i ilden. Desuden skal to finskytter prøve at få ram på 10 CS:GO-spillere, mens der i studiet er kamp mellem en roer og en VVS'er og mellem en klatrer og en rekordindehaver i mælkekassestabling.

DR2

18:00  

MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé
MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé Den nye chef i B&U har en skræmmende idé: Et melodi grand prix for børn, der skal konkurrere mod hinanden. Børnene bliver kæmpestjerner og showet bliver et kæmpe hit hos familier i hele landet. Men hvordan er det for stjerner som Razz, Anne Gadegaard, Morten Fillipsen og Sisse Marie at være de første børn af MGP, og er det et skred i de børneværdier, DR ellers har opretholdt siden 60'erne?

18:30  

Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4)
Ørnedræberne - Der er noget, der ikke stemmer (3:4) En havørn er blevet skudt på Lolland, og Jens og Zissel må straks afsted, før geværløbet bliver koldt. Sagen skriver sig ind i en uhyggelig række af havørnedrab på Lolland, og særligt et af dem fanger deres interesse og peger dem mod det okkulte. På Landbohøjskolen gennemgår de obduktionen af den skudte havørn, og her bliver forrådnelsesprocessen pludselig interessant. De må tilbage til den oprindelig opgave på Tåsinge, for der er noget, der ikke helt stemmer.

19:00  

Husker du ...1974
Husker du ...1974 - året er 1974. Oliekrisen kradser og arbejdsløsheden stiger. Herhjemme får de skyhøje oliepriser planerne om at bygge atomkraftværker i Danmark til at rykke nærmere. Europa slipper af med to militærdiktaturer i 1974. I Både Portugal og Grækenland genindføres demokratiet Teatergruppen Solvognen indsætter en julemandshær midt i decembertravlheden - og så er det i 1974, at alle skal lære at strikke hønsestrik. Sendt første gang 16.03.05

20:00  

Danny Collins
Danny Collins Amerikansk komediedrama fra 2015. Sangeren Danny var stor i 70'erne og lever stadig det vilde rockstjerneliv, selv om han efterhånden er blevet 64. Men da han modtager et brev skrevet til ham for 40 år siden af selveste John Lennon, beslutter han at lægge sit liv om. Han aflyser en udsolgt turne og tjekker ind på et lille hotel for at genfinde sin kærlighed til musikken og sin 40-årige søn, som han aldrig har kendt. Medvirkende: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner m.fl. Instruktion: Dan Fogelman.

TVR

18:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Petronix-redderne synes, at Emma og Kitt-10 er de helt rigtige til at redde en stor kat, men de skal lige overvinde deres frygt for løvens høje brøl for at kunne redde den.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst føler sig udenfor, da Bedster får en kæle-kakerlak og synes at nok må være nok. Han vil have sin søster tilbage. Under vejledning af byens stærke mand, Muller, gennemgår han et hektisk træningsforløb med henblik på at tvære Hr. Kvas ud! Men da Hr. Kvas´ liv bliver truet, træder Bedst til for at redde kakerlakken ved hjælp af hans nye færdigheder.

19:35  

Wild Kratts III (1)
Wild Kratts III (1)

20:00  

Polar-ekspressen
Polar-ekspressen En lille dreng tvivler på, at julemanden eksisterer. På selveste juleaften tager han med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at træffe ham. Rejsen fører drengen igennem et fortryllende landskab, og han og de andre børn på toget oplever et mindeværdigt eventyr fyldt med varme og fantasi!

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Guru II (3:6)
Guru II (3:6) Anders og Erik tager sammen til fodboldkamp i VIP-loungen på Jysk Park. Her møder de Allan, som overtaler Anders til at lave alternativ markedsføring for LETS GO ACADEMY for at sikre projektets økonomiske fremtid. Erik spørger en forbløffet Anders om hjælp til et uventet projekt, som muligvis kan redde akademiet.

21:55  

Guru II (4:6)
Guru II (4:6) Kursisterne skal på overlevelsestur på en øde ø arrangeret af Ralf og Anders, som er inspireret af "Alene i Vildmarken". Da kursisterne ikke tager overlevelses-aspektet tilstrækkelig seriøst, griber Anders til ledelsesmetoder, der får Ralf til at sige fra. Overlevelsesturen tager en drejning, da der kommer uventet besøg, hvilket får Anders til at åbne op og fortælle en voldsom hemmelighed om sig selv.

22:30  

Øjnenes hemmelighed
Øjnenes hemmelighed Amerikansk thriller fra 2015. (Secret in Their Eyes) I 2002 bliver Ray, Jess og Claire kaldt i arbejde for en antiterror-ekspertgruppe. Da Ray og Jess får til opgave at efterforske et mord, opdager de til deres gru, at ofret er Jess' datter. Men den hovedmistænkte er et beskyttet vidne og sættes på fri fod. 13 år senere er trioen stadig dybt mærket af sagen. Men da Ray opdager et nyt spor, beslutter han at overtale Claire til at genåbne efterforskningen. Medvirkende: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts m.fl. Instruktion: Billy Ray.

DR2

21:40  

På skuldrene af Bohr (4:6)
På skuldrene af Bohr (4:6) På et universitet i Danmark arbejder et hold forskere på at lave en helt ny type supercomputer, der bygger på noget helt uforståeligt: At dens allermindste dele både er der, og ikke er der på samme tid. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:30  

Jul på Vesterbro (2:24)
Jul på Vesterbro (2:24) - med Anders Matthesen. Stewart får tilbud om hjælp fra en uventet kant. Dannys kæreste, Randi, dukker op med en overraskelse. Sendt første gang 2.12.03.

22:45  

Troldspejlet special (8:10)
Troldspejlet special (8:10) Spider-Man må siges at holde sig godt - han er stadig teenager, selvom han har eksisteret i 60 år. Faktisk er han overalt og i så mange versioner, at der nærmest er en Spider-Man for enhver smag og aldersgruppe. Men hvem er han egentlig - og hvordan kan han holde sig på toppen, selvom han nærmer sig pensionsalderen? Det undersøger Jakob Stegelmann i denne Troldspejlet Special om Edderkoppen - The Amazing Spider-Man.

23:15  

Den unge Zlatan
Den unge Zlatan Svensk dokumentar fra 2015. (Becoming Zlatan) Historien om Zlatan Ibrahimovic og hans vej fra ghetto til international fodboldstjerne. Vi er med, da han debuterer for Malmö FF i 1999, under hans turbulente år i Ajax Amsterdam, og da han som 24-årig får sit endelige gennembrud i Juventus. Men det er også historien om en ung mand med et nærmest vulkansk temperament, der er i evig konflikt med medspillere og trænere.

TVR

21:40  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:15  

Appaloosa
Appaloosa Amerikansk western fra 1998. Minebyen Appaloosa terroriseres af den brutale ranchejer Randall Bragg og hans bande. Da Bragg dræber Appaloosas sherif, hyres den omrejsende sherif Virgil Cole og hans partner Everett Hitch til at bringe lov og orden til byen. Det er ikke nogen let opgave, og den bliver ikke mindre kompliceret, da den æggende, unge enke Allison ankommer til byen. Medvirkende: Ed Harris, Viggo Mortensen, Renée Zellweger m.fl. Instruktion: Ed Harris.

02:05  

Annika Bengtzon: En plads i solen
Annika Bengtzon: En plads i solen Svensk krimi fra 2012 efter roman af Liza Marklund. (En plats i solen) En svensk familie findes død på Costa del Sol, og Annika Bengtzon sendes til Spanien for at dække sagen. Først tror politiet, at der er tale om et indbrud, der er gået grueligt galt. Det viser sig dog snart, at det er overlagt mord - og at familiens 16-årige datter tilsyneladende har haft held til at stikke af fra morderne. Hvor skjuler hun sig? Og hvad er mordernes motiv? Medvirkende: Malin Crépin, Björn Kjellman, Charlotte Fich m.fl.

03:35  

Antikkrejlerne XXIII (4:25)
Antikkrejlerne XXIII (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne XXIII (3:25)
Antikkrejlerne XXIII (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:50  

Verdens rigeste milliardærer: Mod det uendelige univers
Verdens rigeste milliardærer: Mod det uendelige univers Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) New York, 2016. Donald Trump er lige blevet valgt som præsident. Han mødes bl.a. med Elon Musk, Larry Page og Jeff Bezos. Det er en ny era. Musk og Bezos er sikre på, at deres rumkapløb kan redde menneskeheden. Mark Zuckerberg drømmer om at forbinde hele verden, men bliver anklaget for at fremme folkemord og indblanding i USA's valgkamp - sammen med Google. Hvornår og hvordan skal vi sætte grænser overfor tech-industrien?

TVR

03:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, AAKIRKEBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1202150253