Aakirkeby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 13. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 13. november 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen IX (5:10)
Jordemoderen IX (5:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Lucille sendes til St Cuthbert's, da en sygeplejerske melder sig syg. Sygeplejerske Crane tager i skole for at vaccinere de nye elever. Hun bliver bekymret, da det er uklart, hvilke vacciner to nye østpakistanske elever har fået. Kuvøsefonden er stagneret, og Shelagh sætter Violet, Trixie, søster Frances og Valerie til at stable et velgørenhedsmodeshow på benene.

06:15  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Aud er den eneste faste beboer på øen Herøya. Hun troede, at der ikke var noget ondt, der kunne nå hende på øen. Men hun tog fejl. Nu stabler hun sig selv på benene igen. Det er hårdt og går langsomt, men Aud vil klare det.

06:56  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Kalahariørkenens hemmelige alliancer (1:2)
Kalahariørkenens hemmelige alliancer (1:2) Tysk natur-serie fra 2021. (Kalahari, Land of secret alliances) Den er et af de tørreste, varmeste og mest ugæstfri steder på jorden. Den store Kalahari-ørken i Afrika. Alligevel lever her et utal af forskellige dyr og planter, der hver dag møder store udfordringer. For klimaet kan være voldsomt, ressourcerne knappe og konkurrencen benhård. Og den eneste måde at overleve på er at samarbejde - også med fuldstændigt fremmede.

08:05  

Wales' vidunderlige kystliv (2:4) Sagnriget
Wales' vidunderlige kystliv (2:4) Sagnriget Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) I det lave vand nær Wales' kyst lever væsner, der er som taget direkte ud af et sagnrige. I maj vrimler havet med liv. I en mystisk undervandsskov følger vi en småplettet rødhaj, der lægger et æg nede på havbunden. Her er også de tvekønnede søharer, som kaster sig ud i en parringsmaraton. Og langs Wales' Great Barrier Reef lever eksotiske svampe- og koralhaver med rovdyr, der minder om rumvæsner, søstjerner og kamplystne krabber.

08:55  

Danske Vidundere: Råbjerg Mile
Danske Vidundere: Råbjerg Mile Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Nordjylland, for at se nærmere på Danmarks største sandkasse, den flere tons tunge, vandrende Råbjerg Mile. Et stykke ørken, der hvert år flytter sig 10-15 meter og på sin vej fortærer alt - planter, liv ja, selv gårde. Milen - der i dag er 2 kilometer lang, 1 kilometer bred og op til 35 meter høj - blev født for kun cirka 400 år siden. Især udnyttelsen af naturen - blandt andet i form af dyr, der har græsset vegetationen væk - men også som følge af den såkaldte lille istid, blev der skabt forhold, der gjorde sandflugt mulig. Siden har milen været på vej fra vest mod øst og de næste ejendomme den vil fortære, vil den nå indenfor 15 år. Sendt første gang 07.04.06.

DR2

05:25  

Retfærdighedens stemme: Lea Tsemel
Retfærdighedens stemme: Lea Tsemel Prisbelønnet Israelsk dokumentar fra 2019 (Advocate) Lea Tsemel er en kontroversiel jødisk-israelsk advokat. Kendt for at forsvare palæstinensere: fra feminister til fundamentalister, fra ikke-voldelige demonstranter til væbnede militante. Gennem et år følger vi hendes arbejde og utrættelige søgen efter retfærdighed. Og vi ser hendes kamp imod et retssystem, der diskriminerer palæstinenserne. Hvilken pris betaler hun, for at påtage sig rollen som djævelens advokat? Sendt første gang 10.12.2019

06:55  

Fake news i bibelbæltet
Fake news i bibelbæltet Britisk dokumentar fra 2020. (People You May Know) Konsulentfirmaet Cambridge Analytica anvendte millioner af amerikaneres og briters data til at manipulere det seneste amerikanske præsidentvalg og den britiske Brexit-afstemning. Men det er ikke de eneste sager om datamisbrug. Firmaet samarbejder med en konservativ organisation, der forsøger at højreradikalisere samfundets sårbare grupper. Ekspert i misinformation Charles Kriel går undercover og sætter alt på spil for at afsløre sammensværgelsen.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

05:55  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:10  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Forkølet (13)
Bamselægen - Forkølet (13) Atjuuu! Bamsen Selma er blevet syg. Det er en ordentlig omgang med ondt i maven og opkast, så Noomi tænker, at det er bedst, hvis Bamselægen Sandra undersøger Selma. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Noomi gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Noomi at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Selma. Så der skal laves en næsepodning og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Selma kan blive rask.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (44)
Hey Duggee (44)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (9) Nikolines mor forbyder Nikoline at være med på missionen. Hella har sendt den onde Kristian til Rosenborg, så nu er det op til Jose og Bjørn at stoppe ham.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Spiondyr i sneen
Spiondyr i sneen Britisk dokumentar fra 2018. (Spy in the Snow) Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt.

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (167)
Antikkrejlerne med kendisser (167) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XXVI (4:25)
Antikkrejlerne XXVI (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:14  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (8)
Cirkusliv i savsmuld (8) Cirkusreglementet siger, at man skal holde en årlig fridag i cirkus. Men det er svært for alle de aktive cirkusfolk, som hellere vil arbejde end holde fri.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at slædehunden kan skræmme selv en isbjørn? Ta' med Lille Nørd på slædehundetur, og se om det lykkes Anders og Katrine at få styr på hele flokken.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

11:50  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Indesysler og udeliv
Frank & Kastaniegaarden - Indesysler og udeliv Det er vinter på Kastaniegaarden, og det betyder indesysler: Johan hjælper far med at tromlekarte uld, og Alma tramper ulden, så den kan bruges til filtsåler. Frank laver vinduer til møllehuset, giver roer til køerne og hø til fårene. Og så er det vigtigt at Solveig og Mars får masser af dybstrøelse, så de kan holde sig varme i kulden.

12:45  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (8:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (8:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der altid noget at se. Denne gang besøger Rick Stein et mejeriet i Davidstow og stedets ostesmager Mark Pitts-Tucker, der får penge for at spise op til 700 osteprøver om ugen. I den gamle fiskerby Newlyn hører han om en af Storbritanniens mest revolutionerende kunstbevægelser. Og han opdager den urtolige historie bag et af det mest berømte malerier, der er malet her.

14:00  

Hammerslag 2016 (12)
Hammerslag 2016 (12) Efterårets anden udgave af Hammerslag foregår i afdelingen for røverkøb. Nemlig på det smukke Lolland, hvor det ikke koster en herregård at blive husejer. Men præcis hvor billigt kan man så få en idyllisk landejendom med bindingsværk og stråtækt på de kanter? Eller et nyere hus omringet af marker? Og hvad med funkisvillaen i Sakskøbing, som ifølge hold øst ville koste omkring 10 mio. kroner, hvis den lå i Lyngby? Få svarene i aftenens udgave af Hammerslag. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med bøger og blod
Kender Du Typen? 2018 - Med bøger og blod Denne gang besøger Kender Du Typen? en kvinde, som klipper sit eget hår, fordi frisøren altid klipper for meget af. Og så er hun ved at restaurere en gammel villa tilbage til fordums stolthed. Hvem er det, som er flyttet til Jylland, fordi hun mødte en mand, som havde det samme stel som hende selv? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup deducere. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

12:35  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:49  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

13:25  

Heino fikser alt - Køjesengen (7)
Heino fikser alt - Køjesengen (7) Robin har ringet efter Heino, fordi han har problemer med at sove. Heino gør alt for at hjælpe Robin, men det er et lidt større projekt, end han havde forventet.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

14:00  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:15  

Storm på Stillevænget (14:24)
Storm på Stillevænget (14:24) Det er blevet tid til at pynte træet, og Stillevænget forsøger at enes om, hvordan det skal se ud. Samtidig har Trond besluttet at børnene skal have hjemmeundervisning, hvilket passer meget dårligt ind i deres planer.

14:25  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

14:45  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:30  

Fader Brown V (13:15)
Fader Brown V (13:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown efterforsker mordet på en postbetjent fra Colonial Postal Service.

16:20  

Fader Brown V (14:15)
Fader Brown V (14:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Browns tro på det guddommelige bliver testet, da Kembleford bliver truet af en invasion af rumvæsener.

17:05  

Jordemoderen IX (7:10)
Jordemoderen IX (7:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Søster Frances er i vildrede, da hun passer diabetikeren og cancerpatienten Albert. Hans kone nægter nemlig at tage imod mere hjælp, selv om hun både må tage sig af sin mand, sin gamle mor og sin datter, der er mor til en pige på tre og venter endnu et barn. Samtidig må sygeplejerske Crane og søster Hilda forsøge at håndtere en meget nervøs kommende far.

DR2

17:35  

Explainer - Hvad er ligeløn?
Explainer - Hvad er ligeløn? I Danmark - og i mange andre lande - tjener kvinder mindre end mænd. Også når de er i samme job og på samme arbejdsplads som mænd. Men hvad er ligeløn? Og hvorfor tjener kvinder mindre end mænd?

17:40  

Weekendtur til York
Weekendtur til York Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Minister-katedralen, markeder og middelaldergader. Tag med Gregg Wallace til den nordengelske by York. I løbet af tre dage udforsker han næsten 2000 års historie fyldt med vikinger, romere og Tudor-konger - og nyder en menu med en af sine yndlingsingredienser, rabarber.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Den usynlige ven går amok
Karlas Fantalastiske Klasse - Den usynlige ven går amok Ibs usynlige ven har vokset sig lige så stor som en elefant og forbyder Ib at lege med Karla.

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en tjener-bot + Vovserne standser en tærte-klon

17:00  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Det er hyggeligt at grille - men man skal huske at slukke den, når man er færdig. Elisha og hendes bamse Pudder har leget i gården, og Pudder er kommet til at røre ved en efterladt grill, som ikke var slukket. Bamselægen Sandra og Portør Ole kommer, så hurtig de kan, for at hjælpe Pudder med brandsåret. Heldigvis kan Pudders pote blive fin igen. Portør Ole kan ikke holde sig fra de lækre pølser, som ligger på grillen og byder til sidst alle på hotdogs i gården!

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvor mange birkes er der på et rundstykke? Og hvem ville vinde, hvis en snegl og en skildpadde løb om kap? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare spørgsmålene.

17:35  

Stop!
Stop! Stella og Miriam fortæller hinanden uhyggelige spøgelseshistorier, og Maja vil gerne være med. Men først skal hun bevise sit mod ved at gå ned i husets mørke, uhyggelige kælder og risikere at møde selveste kældermonstret!

17:45  

Stop!
Stop! Familien Sandström skal snart have et ny medlem. Mor og far snakker ikke om andet end den nye baby, som er på vej. Men Maja vil ikke have nogen lillebror. Hun vil have, at alt skal være, som det altid har været.

17:55  

F for får V (16)
F for får V (16)

DR1

18:00  

Antikduellen (7:12) - Hundested
Antikduellen (7:12) - Hundested I dag er Antikduellen taget til Hundested, og det er Rikke Fog og Lasse Franck, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Rikke har en kneben føring, som hun også selv er lidt overrasket over. Men hun klør på, og køber ind med hjertet. Lasse giver den også gas og gør alt, hvad han kan, for at hente Rikkes forspring. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (6:12) - Løgumkloster
Antikduellen (6:12) - Løgumkloster Lasse Franck og Rikke Fog er taget med Antikduellen til Løgumkloster, hvor de har 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. De to duellanter ligger uhyggeligt tæt efter første dag, men det forhindrer dem ikke i at tage chancer og købe finurlige ting. Hvem der løber med dagens sejr, det er op til Martin Birger Nielsen fra Svendborg Auktionerne, som kommer på lidt af en prøve til dagens vurdering. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Sporløs (2:5)
Sporløs (2:5) Efter 26-årige Nicolina mistede sin mor, længes hun nu ekstra meget efter sin biologiske far fra Grækenland. Nicolina var kun få måneder gammel, da hendes far forlod dem og rejste tilbage til sit hjemland, og kontakten med ham ophørte. Nu rejser Mette Frisk og Sporløs mod Athen for at søge efter den far, som Nicolina savner og aldrig har kendt

DR2

18:25  

På rejse med Griff - New Zealand (4:4) Fra Omarama til Bluff
På rejse med Griff - New Zealand (4:4) Fra Omarama til Bluff Australsk-newzealandsk rejseserie fra 2019. (Griff's Great Kiwi Roadtrip) Griff får et lift med en helikopter til Lake Tekapo. Det er heldigt, for der er 600 km med fjorde, gletsjere og bjerge til den sydligste spids af Sydøen, Bluff. Det er den koldeste del af New Zealand. Pilotens udfordring: Spring ud fra en klippe. Griff lejer en autocamper for at udforske det storslåede landskab. Undervejs skifter han transportmidler, og kommer bl.a. forbi Kawarau Bridge, hvor han prøver bungee jumping.

19:15  

Jorden rundt på skinner II (1:6) - Europa
Jorden rundt på skinner II (1:6) - Europa Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra London til Portugal. Endnu engang drager skuespiller Tony Robinson ud på et globalt togeventyr. Første stop er vådområdet Camargue i Sydfrankrig, hvor han hjælper de lokale cowboys med at vogte kvæg. Bagefter kører han langs Spaniens smukke kystlinje og opdager, hvor vigtig fodbold er for den catalanske identitet. Turen ender i Portugal, hvor han sipper portvin, mens solen går ned over Dourofloden.

20:00  

Filmperler: Headhunter
Filmperler: Headhunter Prisvindende dansk thriller fra 2009. Martin Vinge, en succesfuld headhunter, bliver kontaktet af N.F. Sieger, koncernchef for Danmarks største rederi- og olieimperium. Martin skal finde en arvtager, der kan føre dynastiet ind i en ny æra - fremfor Siegers egen søn, Daniel. Men Martin bliver trukket ind i et spindelvæv af skjulte agendaer, som truer hans i forvejen komplicerede privatliv. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Charlotte Munk, Henning Moritzen, m.fl. Instruktion: Rumle Hammerich.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr har hugget en rustplettet kat, kommer Petronix-redderne til hjælp. Men deres opgave bliver gjort lidt besværlig af, at Mads og Emma har byttet kæledyr.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (13)
Svampebob Firkant VIII (13) Sandys hussitter + Blød jazz på bikinibunden

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I kampen mod en livsfarlig "Manticore", forærer Arthur Ernst en særlig medaljon, der ifølge myten skulle give bæreren uanede kræfter.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min far slog min familie ihjel: Far eller monster
Min far slog min familie ihjel: Far eller monster Kan man elske den far, der slog mor ihjel? De tre efterladte børn har alle splittede følelser overfor den far, der tog deres familie fra dem. Samtidig kæmper Ida med skyldfølelsen over, at hun ikke kunne forhindre drabet på sin mor, lillebror og mormor. I mødet med menneskerne, der var omkring hendes far før og efter drabet, opdager hun, at hun ikke står alene.

21:55  

McDonald og Dodds: Skyer for månen
McDonald og Dodds: Skyer for månen Britisk krimi fra 2022. En mand videofilmer sig selv, mens han taler om De Dødes Dag og gentager en sætning på latin - på vej ud til et øde naturområde. Kort tid efter bliver et lig fundet begravet lige under jordoverfladen i Glastonbury. Det sætter gang i en serie ildevarslende hændelser, som kun Dodds er i stand til at afkode.

23:25  

Alene i vildmarken Australien (1:12)
Alene i vildmarken Australien (1:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Ti australske mænd og kvinder bliver efterladt i Tasmaniens vildmark midt om vinteren. Udfordringen er enkel: De skal overleve helt alene, med begrænset udstyr og uden hjælp så længe som muligt. Den person, der holder ud i længst tid, vinder 250.000 australske dollars. I begyndelsen er det de fysiske krav, der betyder mest - mad, vand, ly, varme. Men for nogle vil manglen på menneskelig kontakt være hårdere end manglen på mad.

DR2

21:45  

Explainer - Hvordan holder man et hjerte i gang udenfor kroppen?
Explainer - Hvordan holder man et hjerte i gang udenfor kroppen? En ret unik og fascinerende kasse får et donorhjerte til at banke videre udenfor kroppen, mens det i al hast skal frem til operationsstuen på Rigshospitalet, hvor hjertekirurgen Christian Lildal Carranza står klar til at indoperere. Men hvorfor holder man et hjerte i gang, og hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Få svaret i videoen her.

21:45  

Explainer - Hvem er Hamas?
Explainer - Hvem er Hamas? Med en regn af raketter og et ufatteligt overraskelsesangreb har Hamas dræbt over 1.300 israelere og kidnappet flere end 100. EU og USA ser dem som en terrororganisation. Andre ser dem som en modstandsbevægelse mod Israel. Men hvem er Hamas?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Hjemsøgt (3:4) Bødlen i Edinburgh
Hjemsøgt (3:4) Bødlen i Edinburgh Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) Julenat 1998 søgte en hjemløs mand ly på Greyfriars Kirkyard i Edinburgh, Skotland. Han brød ind i George Mackenzies mausoleum, men faldt ned i en bunke rådne lig. Han skreg så højt, at forbipasserende flygtede. Havde han vækket Bloody Mackenzies genfærd? Dommeren, der i 1600-tallet havde dømt flere hundrede mænd, kvinder og børn til døden? Og hvorfor forbød byrådet i Edinburgh adgang til Greyfriars Kirkyard af hensyn til den offentlige sikkerhed?

23:25  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:55  

En seriemorder banker på
En seriemorder banker på Australsk dokumentarserie fra 2020. (Night Caller) Endnu et rædselsfuldt mord ryster Perth. En ung kvinde ved navn Rosemary Anderson bliver kørt ihjel af en flugtbilist - og hendes 19-årige kæreste, John Button, anholdes og stilles for retten for drabet. I mellemtiden har politiet et gennembrud i sagen om snigskytten. Et ægtepar opdager en riffel under en busk - og politiet lægger en snedig fælde. Snart fanger de deres mand - Eric Edgar Cooke.

TVR
DR1

00:15  

Carmen Curlers II (5:7)
Carmen Curlers II (5:7) Carmen Curlers forbereder sig på fint besøg af den amerikanske ambassadør. Kathrines nye veninde, folkesangeren Annie, inviterer Kathrine og kæresten Gustav med på weekendtur sammen med en politisk gruppe, hvis kreativitet og politiske bevidsthed fascinerer hende. Hvad Kathrine ikke ved, er, at gruppen har store planer med hende. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov We Producent: Maja Dyekjær DR Drama

01:10  

Fader Brown V (10:15)
Fader Brown V (10:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) For at redde en gammel ven, må Fader Brown undersøge en 300 år gammel hemmelighed, der er skjult på et universitet.

01:55  

Taggart: Det 13. trin
Taggart: Det 13. trin Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: The Thirteenth Step) En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Justin Molotnikov.

03:05  

Rick Steins elskede Cornwall II (6:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (6:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Man kan let blive besnæret af Cornwall-egnens romantiske stemning. Denne gang drager Rick Stein ud på havet for at fange edderkoppekrabber også kaldet Cornwalls kongekrabber. Derefter tager han en tur ind i landet til det uhyggelige Bodmin Moor for at møde Robin Hanbury-Tenison - en af landets mest kendte opdagelsesrejsende. Robin og hans søn har igangsat et af Cornwalls største naturprojekter.

03:35  

Antikkrejlerne med kendisser (165)
Antikkrejlerne med kendisser (165) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:45  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (3:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Politiet er i sidste fase af operationen. Hovedmanden bag den kriminelle gruppe er flygtet til Spanien, hvor han tror, han er uden for rækkevidde. Men britisk politi samarbejder med det spanske politi. Nu starter en kamp mod tiden. Før politiet kan slå til, er de nødt til at bevise, at han står bag menneskehandel i Storbritannien. Kan de nå at få fingrene i ham, før han stikker af til Brasilien?

01:35  

Kvinderne i Islamisk Stat
Kvinderne i Islamisk Stat Britisk dokumentar fra 2021. (The Return: Life after ISIS) Shamima og Hoda forlod deres lande som teenagere for at slutte sig til Islamisk Stat. Nu, efter kalifatets fald, er de blandt hundredvis af vestlige kvinder og børn i syriske interneringslejre, der ønsker at vende hjem. Men deres oprindelseslande vil ikke have dem tilbage. Hvorfor blev de i første omgang tiltrukket af Islamisk Stat? Hvad har de været igennem, mens de levede under IS-regimet. Og hvad er deres håb for fremtiden?

03:05  

Nazisternes vej til magten III (1:3)
Nazisternes vej til magten III (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I vinteren 1944 er Tyskland ved at tabe krigen på alle fronter. Hæren er svækket og demoraliseret, men Hitler nægter at overgive sig. I stedet indkalder han de ledende militærgeneraler, og beordrer dem til at forberede et massivt overraskelsesangreb mod de vestlige allierede. Hvem er loyal over for Hitler til det sidste? Og hvem forråder ham?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AAKIRKEBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1110103359